Volg ons via
 
 
 

Jojoba

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Jojoba olie wordt geperst uit de zaden van de jojobastruik. De struik groeit in de woestijnen van Arizona en Mexico.

Jojoba olie wordt ook wel het goud voor huid en haar genoemd omdat het de huid en het haar heerlijk zacht maakt.  De olie is geurloos en beschermt de huid en het haar tegen weersinvloeden.

Door het gebruik van de olie vervagen littekens en ook gaat het huidveroudering tegen. 

Jojoba olie is vanwege de verzachtende werking ook erg geschikt voor na het zonnen of na het ontharen.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1168
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ontharen, zonnebrand, zonnebrandolie, jojoba