Volg ons via
 
 
 

App voor asperges en overig recreatief aanbod in Noord-Limburg

App voor asperges en overig recreatief aanbod in Noord-Limburg

Het is volop aspergetijd in Noord-Limburg en met Pasen en de meivakantie in het vooruitzicht breekt een periode aan van lekker weg. Nu kun je op stap met je eigen i-punt op zak.

De nieuwe Liefde voor Limburg iPhone app weet feilloos alle aspergeroutes in Noord-Limburg op te sporen en wijst je de weg naar de adresjes voor de lekkerste aspergerechten. Behalve alles over asperges geeft deze gratis app voor iPhonegebruikers het complete overzicht van het toeristisch-recreatieve aanbod in de regio. Precies zoals ook in kaart is gebracht op de website www.liefdevoorlimburg.nl en op de 70 digitale i-punten verspreid over Noord-Limburg.

De Liefde voor Limburg iPhone app geeft actuele informatie over evenementen en de tientallen fiets- en wandelroutes met bezienswaardigheden en horeca onderweg. Ook alle attracties zijn in beeld gebracht, inclusief de nieuwste blikvanger in Noord-Limburg de Floriade Kabelbaan en Preview Center.

De app is gratis te downloaden in de app store op de iPhone. De app is op de Apple Appstore gekozen als nieuw en opmerkelijk in de categorie reizen. Binnenkort komt er ook een versie voor andere smartphones (Androids, Black Berry).

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1254
Categorie: 
Computer en Internet
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
de asperge, asperge, app asperge, Iphone, app, app liefde voor limburg