Volg ons via
 
 
 

Toekomst voor oud tuingereedschap

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Toekomst voor oud tuingereedschap

Intratuin start inzamelingsactie bij alle vestigingen

Vandaag start bij alle vestigingen van Intratuin een grote inzamelingsactie voor oud tuingereedschap bestemd voor Bolivia. Tijdens deze actie ondersteunen alle bezoekers die oud gereedschap komen doneren de activiteiten van stichting Gered Gereedschap. Deze stichting houdt er een praktische aanpak op na die ervoor zorgt dat mensen in ontwikkelingslanden een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen. Zo wordt er geen geld gedoneerd, maar gereedschap. Hiermee kan iemand zelf een vak leren of geld verdienen. Zo ook met tuingereedschap voor landbouwdoeleinden. Daarom is het bij Intratuin vanaf vandaag mogelijk om oud tuingereedschap in te leveren en op deze manier anderen een uitzicht te geven op een kansrijk bestaan.

Het is de missie van Gered Gereedschap om met concrete oplossingen duurzame veranderingen teweeg te brengen. Het bij Intratuin ingezamelde oude tuingereedschap wordt voor een specifiek project gebruikt. Het gedoneerde gereedschap wordt gebruikt om technische scholen in te richten waar ambachtelijk onderwijs gegeven wordt voor (land)bouwdoeleinden en om startende ondernemers te helpen bij hun productiewerk. Dankzij dit project krijgen weeskinderen, alleenstaande jonge moeders en straatjongeren in Bolivia een kans om een zelfstandig bestaan op te bouwen.

Donateurs ontvangen korting
Iedereen in Nederland kan door middel van Stichting Gered Gereedschap actief bijdragen aan een goede toekomst voor mensen in ontwikkelingslanden. Het is tevens een bijdrage aan een duurzame wereld, want door gereedschap in te leveren ten behoeve van Gered Gereedschap, wordt het gerecycled. Bij Intratuin is het mogelijk om oud tuingereedschap in te leveren op de hiervoor duidelijk aangegeven plek in de winkel. Voor elk ingeleverd stuk gereedschap ontvangt men een voucher die 15% korting geeft op een nieuw stuk gereedschap. Het gaat bij het inleveren alleen om handgereedschap. De korting op nieuw gereedschap geldt wel voor motorisch gereedschap.. Motorisch gereedschap wordt niet ingenomen bij Intratuin, maar op www.geredgereedschap.nl zijn alle locaties te vinden waar ook dat gereedschap ingenomen wordt voor Stichting Gered Gereedschap. De actie loopt bij Intratuin tot 14 mei 2011. 

Over Intratuin
Intratuin, de groene belevenis. Intratuin is een belevenis in elk seizoen. Als tuincentrum en sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen voor tuin, huis en balkon tot een plezierige én inspirerende vrijetijdsbesteding. Kleurrijk, met een overvloed aan planten en bloemen. Sfeervol, met een ruim aanbod woonaccessoires en seizoensartikelen. Praktisch, met een compleet assortiment dierenverzorgingsproducten. Gastvrij met een gezellig tuincafé en een speelhoek voor kinderen. En altijd biedt Intratuin iets extra’s: stylingtips, speciale acties en creatieve workshops die onze klanten elk bezoek weer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
1 reactie(s)
M. van Briemen (Gast)
Geplaatst op 05-03-2020 om 07:42

Verzamelen jullie nog oud tuingereedschap, zoals schoppen, rieken e.d. Dus in dit geval geen handgereedschap!

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1909
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
intratuin, tuinieren, tuinaanleg, tuingereedschap, tuintip