Volg ons via
 
 
 

Jopie s Dromenquilt

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Wat is het belangrijkste in je leven? Je gezondheid. Voor volwassenen, maar zeker voor kinderen. Een kind hoort te spelen, te ontdekken en te lachen. 

Als een kind ziek is of op een andere manier een moeilijke periode doormaakt staat het hele leven op z’n kop. Alle zekerheden zijn weg. Pijn, verdriet en vooral zo machteloos. Je kunt er niets van overnemen. Misschien een heel klein beetje verlichten.

Dat proberen wij ook te doen.
Een klein beetje warmte te geven,
een klein glimlachje misschien,
een klein beetje dromen. 

Wie zijn wij. Wij zijn de Stichting Jopie’s Dromenquilt. Wij schenken quilts aan kinderen die het zwaar hebben. Een quilt is een lappendeken waaronder je kan wegkruipen, waarin je je kan warmen en die er vrolijk uitziet. 

(De quilts mogen in de meeste ziekenhuizen mee naar onderzoek- en operatiekamer en kunnen gewoon in de wasmachine gewassen worden.) 

Aanvragen van een dromenquilt.
Ouders, grootouders, buurvrouwen, verpleegkundigen, artsen of begeleiders, kortom iedereen kan een dromenquilt aanvragen voor een kind. Een e-mail sturen naar Jopie Bouwman: info@jopies-dromenquilt.nl met informatie over het kind, zoals naam, leeftijd, motivatie, verzendadres, voorkeuren betreffende kleuren en/of afbeeldingen en Jopie doet de rest. 

Zijn er kosten aan verbonden?
Nee, Er zijn geen kosten verbonden. Jopie's Dromenquilt heeft als uitgangspunt dat elk kind dat voor een quilt in aanmerking komt, er een moet kunnen ontvangen, ongeacht de financiële mogelijkheden van de aanvrager. 

Donaties:
Om de quilts te kunnen blijven versturen is uw financiële bijdrage van harte welkom op het hieronder genoemde bankrekeningnummer.

U kunt ons ook sponsoren door iets uit onze webwinkel te kopen. Daar verkopen wij artikelen die door vrijwilligers zijn gemaakt of geschonken. 

www.jopies-dromenquilt.nl

Hier vindt u alle actuele informatie over de stichting. Zoals; uitgegeven dromenquilts, dromenquiltdagen, donaties, evenementen en oproepen.

Hier staat ook de link naar onze webwinkel en ons forum. 

Stichting Jopie’s Dromenquilt:
Hoogstraat 16
8061 HC  Hasselt (Ov) 

Bankrekeningnummer: 15 28 69 409
t.n.v. Stichting Jopie’s Dromenquilt te Nunspeet 

E-mailadres: info@jopies-dromenquilt.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1119
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
quilt, quilten, deken, lappendeken