Volg ons via
 
 
 

Gooische Vrouwen, nu in de bioscoop

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Er is een ware run ontstaan op kaarten voor de nieuwe film " Gooische Vrouwen". De verfilming van de zeer populaire tv-serie ging afgelopen dinsdag in premire in het Amsterdamse DeLaMar Theater. De tv-serie met in de hoofdrollen Linda de Mol, Susan Visser, Tjitske Reidinga en Lies Visschedijk trok wekelijks een miljoenenpubliek. In de gelijknamige film is eveneens een hoofdrol weggelegd voor acteur Peter Paul Muller beter bekend als Martin Morero. Al een week voordat de film in premire ging waren al 50.000 kaarten in de voorverkoop verkocht. De film is vanaf heden te zien in 145 zalen in ons land.

De film:
In het Gooi verlopen de levens van de vier vriendinnen alles behalve soepel.

Cheryls man, Martin, wordt weer behoorlijk afgeleid door ander vrouwelijk schoon. Claires dochter en dus ook haar kleinzoon vertrekken naar Burkina Faso voor drie jaar. Roelien is van slag omdat ze een bejaarde heeft geslagen en tot overmaat van ramp besluit Vlinder bij haar vader te gaan wonen, omdat ze haar moeder een slet vindt.

De dames zijn hard toe aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk. Eenmaal daar realiseren ze zich hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is..

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1885
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
gooische vrouwen, linda de mol, bios, bioscoop, film, filmagenda