Volg ons via
 
 
 

De populairste vis

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Als je de raad van het Voedingscentrum ter harte neemt, eet je twee keer in de week (vette) vis.

Toch geven de cijfers iets anders weer, Nederlanders eten slechts gemiddeld drie keer in de maand vis, en dat terwijl vis zo gezond is.

Verse vis is niet het populairst, de meeste vis die we eten komt uit blik of diepvries.

Onderstaand de top 10:
1. Tonijn uit blik
2. Vissticks uit de diepvries
3. Zalm uit de diepvries
4. Pangasius filet uit de diepvries
5. Haring
6. Koolvis uit de diepvries
7. Zure Haring
8. Gerookte zalm
9. Verse zalm
10. Gerookte makreel

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2230
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
vette vis, omega 3 vetzuren, wat eten we vandaag