Volg ons via
 
 
 

Nu ook nieuwe auto via webwinkel

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Webwinkels zijn vandaag de dag niet meer weg te denken en vrijwel ieder product is wel via een webwinkel aan te schaffen. Sinds vandaag is er een nieuwkomer bijgekomen, namelijk www.auto.nl

In deze webwinkel kun je een keus maken uit n van de 20 meest populaire modellen nieuwe auto's. Het gaat dan voornamelijk om de kleinere auto's. Op de site kunnen consumenten hun gewenste merk selecteren en vergelijken met andere auto's. Van iedere auto wordt een uitgebreide beschrijving gegeven.

Auto.nl (initiatief van Motomedia, een online automotive netwerk waartoe ook onder andere Zomoto, Routenet en Autoblog) zegt de laagste prijzen te kunnen hanteren met name omdat men geen showroom en verkopers nodig heeft. Zodra je overgaat tot aankoop is een aanbetaling verplicht van 250,= en de restbetaling moet worden voldaan bij het ophalen van de auto in Breukelen.
Het langdurig shoppen van showroom naar showroom heeft dus zijn langste tijd gehad.

Bron: Adformatie

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1418
Categorie: 
Vervoer
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
auto kopen, occasions, nieuwe auto kopen, autoonderdelen