Volg ons via
 
 
 

We blijven kerstkaarten versturen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De online wenskaartenservice Greetz heeft een onderzoek gehouden waaruit blijkt dat we, ook dit jaar, zeker niet minder kerstkaartjes gaan versturen aan familie en vrienden. In een artikel in de Telegraaf meldt de directeur van Greetz te verwachten dat er wel weer tussen de 150 en 200 miljoen kaarten worden verstuurd. De meeste Nederlanders zijn met het schrijven van de kaarten een kleine twee uurtjes bezig. Toch geldt dat niet voor iedereen want één op de twintig heeft er een volle week voor uitgetrokken. 

Gemiddeld worden per huishouden zo'n 25 tot 40 kaarten verstuurd, hoewel 23 procent van de ondervraagden meer dan 40 kaarten verstuurd. Kaarten zelf maken  is bij veel mensen ook een populaire hobby, hierop worden vaak foto's geplaatst van familieleden in kersttenue. De meeste ontvangers van kerstkaarten laten de kaarten staan tot over Oud- en Nieuw maar een klein percentage (8 procent) gooit ze helemaal niet weg en bergt ze na de feestdagen op. Mochten de stakingen bij TNT Post ook voor de kerstdagen een vervolg krijgen dan worden de kaarten dit jaar hoogstens iets later bezorgd maar de goede bedoelingen blijven dezelfde.

Bron: Telegraaf

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1725
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kerstkaarten, kerstkaarten maken, wenskaarten