Volg ons via
 
 
 

Dille & Kamille, nu ook vanuit huis winkelen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Bij Dille & Kamille kun je altijd wel slagen als je op zoek bent naar leuke en lekkere hebbedingen. In Nederland zijn elf winkels te vinden van Dille & Kamille en om tegemoet te komen aan de wensen van elke consument zijn ook zij begonnen met een online webwinkel. Winkelen bij Dille & Kamille is daarmee nu voor iedereen mogelijk geworden.
 
Het assortiment in de webwinkel omvat nu ruim 500 artikelen maar dit zal op korte termijn flink worden uitgebreid. Met name voor de komende feestdagen kun je bij Dille & Kamille, ook voor de kleinkinderen en kinderen, vast wel tot een keus komen. Alle bestelde artikelen worden binnen twee dagen bezorgd door TNT Post tegen geringe bezorgkosten.
 
Bij bestellingen boven de € 50,- worden geen kosten in rekening gebracht. Kijk op www.dille-kamille.nl als je nieuwsgierig geworden bent naar het assortiment in de webwinkel.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1729
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
webwinkel, cadeauwinkel, kado, winkelen, kadootje