Volg ons via
 
 
 

Vrouwen handig in het huishouden

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Het overgrote deel van het huishoudelijke werk wordt verricht door de vrouwen. Het blijkt dat nog altijd zo'n 82 procent van de vrouwen alle huishoudelijke taken op zich neemt. Maar hoe doen ze dit?

Wel, de vrouwen blijken handiger te zijn dan mannen misschien denken. Tijdens het huishouden wordt veelvuldig de trukendoos open getrokken. Ongemerkt lijken vrouwen snel en goed het huishouden te doen. "Lijken", want 27 procent van de huisvrouwen geeft toe dat wanneer er is gemorst op een stoel, de hoes niet wordt uitgewassen maar wordt bedekt met een nieuw kussen. Een vlek op de vloerbedekking wordt weggewerkt door er meubilair op te zetten (13 procent) en 5 procent hanteert bij kruimels op de vloer niet de stofzuiger maar veegt het onder een kleed.

Om het huis niet onnodig vuil te krijgen moet je bij 12.5 procent van de vrouwen even de schoenen uittrekken bij binnenkomst. De badkamer heeft in veel gevallen ook niet zo'n hoge prioriteit. Ongeveer 20 procent van de ondervraagden vindt een uitgebreide poetsbeurt, 1x per maand wel voldoende. In Groot Brittanni maken de huisvrouwen het wel heel bont. Bijna de helft maakt niet het aanrecht even schoon maar veegt het op de grond. Ja,..en dan is er tijd voor koffie.

Bron: She.be

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1555
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
schoonmaken, huishouding, huishoudelijke hulp