Volg ons via
 
 
 

Prins William en Kate

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Engeland staat op zijn kop na de bekendmaking van het voorgenomen huwelijk tussen prins William en het burgermeisje Kate Middleton. Na een verloving van 8 jaar zal in 2011 het sprookjeshuwelijk plaatsvinden.

De oudste zoon van wijlen Diana Spencer (Lady Di) en Prince Charles zal ongetwijfeld leiden tot een stormloop op souvenirs waarop het jonge paar is afgebeeld.

Nadat prins William de benodigde toestemming voor het huwelijk had gekregen van zijn grootmoeder, koningin Elisabeth heeft het stel zich tijdens een vakantie in Kenia verloofd.
Hier kreeg de aanstaande Kate de verlovingsring van zijn moeder 'Lady Di', een achttienkaraats saffieren ring, afgewerkt met diamanten.

Hoewel Kate, van oorsprong een burgermeisje uit de middenklasse, is ze inmiddels wel een miljonairsdochter van de welgestelde familie Middleton. Het postorderbedrijf van haar ouders heeft hen miljoenen opgebracht. Afgaand op de berichtgeving is Kate weliswaar een heel gewoon meisje en dat brengt dat er veel overeenkomsten zijn met 'Lady Di'. Hopelijk gaat het stel niet ook, een opgejaagd leven tegemoet.
Het huwelijk vindt plaats op vrijdag 29 april 2011 in de Westminster Abbey in Londen

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1053
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
londen, huwelijk, lady di, prins cha, rles, kate middleton