Volg ons via
 
 
 

Mooie jurk moet passen bij de bips

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Een mooie jurk uitzoeken is al geen gemakkelijke klus laat staan als je niet weet welk type bips je nu eigenlijk hebt. De jurk kan nog zo mooi zijn maar als deze valt over een verkeerd type bips, is het nog een verkeerde keus. Er bestaan vier varianten voor het vrouwelijk achterwerk welke worden onderverdeeld in vier verschillende fruitsoorten.

De meestvoorkomende vorm van de bips is de tomaat. Deze ronde en 'sappige' bipsvorm leent zich uitstekend voor een strak jurkje dat de billen extra accentueert. Deze bipsvorm is bij uitstek geschikt om mee te pronken.

Na de tomaatvorm zien we veelal het aardappeltype, een bips vol bulten en inhammen. Neem hiervoor een jurk die de bips alleen aan de onderkant accentueert en nauwer toeloopt aan de benen.

De volgende fruitige bipsvorm is de peer, van boven dun maar met dikke, hangende billen. Een dergelijke bipsvorm verstevigen wordt lastig en aan te raden is dan ook een loshangend jurkje.

Op de vierde plaats de nectarine welke veel overeenkomsten vertoont met de tomaat Op een dergelijke bipsvorm kun je trots zijn want deze is zelfs nog iets steviger van vorm. Deze volle en ronde bips hangt niet zo snel door als de tomaat en leent zich dus ook goed voor strakke jurkjes.

Bron: She.be

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1923
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
jurken, mode, jurkje, zomerjurkje, rok, modeshow