Volg ons via
 
 
 

Rijke man te herkennen aan lange ringvinger

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Op zoek naar een leuke gozer met een dikke portemonnee? Deze is te herkennen aan een lange ringvinger. Althans dat beweren onderzoekers van de Canadese Concordia Universiteit. De ringvinger moet langer zijn dan de overige vingers maar vooral langer dan de wijsvinger. Dan heb je beet!

Een man met een lange ringvinger komt voor zichzelf op, is assertief en laat zich niet gemakkelijk overlopen. De onderzoekers zeggen dat de lengte van de vingers bepalend is voor de hoeveelheid testosteron in het lichaam. Na 415 vingers te hebben opgemeten van zowel mannen als vrouwen en gelet op verschillen in persoonlijkheid, staat vast dat mannen met een lange ringvinger veel risico's nemen op het gebied van recreatie en op sociaal en financieel vlak. Deze groep mannen hadden een hoog testosteron gehalte en zouden een aardige bankrekening hebben.

Bij vrouwen is geen verbinding aangetroffen tussen de vingerlengte en de hoeveelheid testosteron. Toch liever een leuke vent maar die wellicht een beetje saai is maar wel erg betrouwbaar? Let dan op een man welke juist een lange wijsvinger heeft, langer dan de ringvinger.
 
Bron: De Telegraaf

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2124
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
date, contactadvertentie, datingsite