Volg ons via
 
 
 

Vocht op de Griekse yoghurt

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Griekse yoghurt noemt men een standyoghurt. Deze yoghurt is niet geroerd en wanneer deze in de verpakking zit dan rijpt de yoghurt door. Hierdoor zie je dat er wat vocht boven op de yoghurt komt te liggen.

Deze 'melkwei' ontstaat door het doorrijpen in de verpakking. Het is geen enkel probleem, je kunt dit gewoon even door de yoghurt heen roeren en dan opeten.

De Griekse yoghurt is ook niet zo vloeibaar als de roeryoghurt, het is iets dikker van structuur.

Bron: Allerhande 

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1640
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
yoghurt, zuivel, vla, melkwei