Volg ons via
 
 
 

Schoonmaken toilet

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Een lekker frisruikend toilet geeft je een goed gevoel. Nou zijn er allerlei spuitmiddelen en blokjes te koop waarmee je het toilet inderdaad een lekker geurtje mee kunt geven. Toch vervelen die geurtjes ook na verloop van tijd. De beste remedie is nog altijd om iedere dag even de pot schoon te maken met toiletreiniger, en nmaal per week een beetje chloor erin te gooien. Chloor is uiteraard slecht voor het milieu dus wees hier zuinig mee.

Met het schoonmaken van de toiletpot hoef je echt niet lang bezig te zijn. Wanneer je 2 toiletten hebt maak je voor je naar bed gaat even het toilet beneden schoon. Een doekje erover en klaar. Je gooit toiletreiniger in de toiletpot welke je de hele nacht erin laat staan.

Wanneer je 's morgens wakker bent doe je het toilet op de bovenverdieping op dezelfde wijze. De toiletreiniger laat je hier de hele dag in staan, en wie naar het toilet moet doet dat overdag maar beneden. Zo hou je altijd een frisruikend toilet en het kost je weinig moeite.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1555
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
toiletreiniger, toiletblok, zeep, toilet schoonmaken