Volg ons via
 
 
 

Vaseline, geschikt voor veel doeleinden

Vaseline | Voor veel doeleinden geschikt

In bijna ieder huishouden is wel een potje Vaseline te vinden. 'Vaseline Petroleum Jelly'  werd al 140 jaar geleden ontdekt door een Brits-Amerikaanse chemicus genaamd Robert Chesebrough. De mix van minerale oliën, paraffine en microcrystalline waxen heeft een zuiverende en helende werking op de huid. Als huidverzorgingsproduct is het dan ook bijna niet meer weg te denken.


Toch wordt Vaseline ook nog voor veel andere doeleinden  gebruikt. Klussers gebruiken vaseline wel bij het aandraaien van schroeven, scharnieren soepel late lopen, om sloten winterklaar te maken en in de huishouding kan het ook voor vele doeleinden worden gebruikt. Kauwgomvlekken kun je bijvoorbeeld ook verwijderen met vaseline.

Ter gelegenheid van het 140-jarig bestaan van het merk Vaseline is de Vaseline Zoekmachine online gegaan. Het is de eerste zoekmachine die uitsluitend zoekt en gebaseerd is op 'verzorgingsproduct'. Vaseline wil hiermee op een ludieke manier het product nog beter onder de aandacht brengen.

Het is geen wonder dat je Vaseline tegenkomt in bijna elk badkamerkastje. Iedereen gebruikt het wel eens voor zijn handen en sinds 140 jaar geleden is het assortiment dan ook flink uitgebreid. Ter gelegenheid van het 140-jarig bestaan heeft Vaseline nu voor het eerst wereldwijd een nieuwe verpakking gekregen met gebruiksvriendelijke flipdop.

www.vaselinezoekmachine.nl 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2915
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
handverzorging, huidverzorging, vaseline gebruik, vaseline op gezicht, vaseline verwijderen