Volg ons via
 
 
 

Man wil niet denken aan kaal hoofd

Kaalheid | resultaten van een enquête waaruit blijkt wat mannen het ergste vinden.

Kaalheid is voor veel mannen onontkoombaar. In veel gevallen is de kaalheid erfelijk bepaald en wordt het veroorzaakt door het hormoon dihydrotestosteron. Wat begint met wat haaruitval kan eindigen in een kaal hoofd.

De enquête

Dat veel mannen het vreselijk vinden om kaal te worden, blijkt wel uit een enquête van Nivea. Als mannen de keus hadden, zouden ze liever alleen door het leven gaan, dan met een kaal hoofd. Op de vraag wat men het meest vervelend vond, kaal zijn, geen partner hebben, slecht presteren op sportgebied of luid snurken, zei 40 procent dat ze liever geen partner hadden, dan met een kaal hoofd te moeten lopen.

Op sportgebied niet zo'n uitblinker zijn, vond 23 procent vervelend, gevolgd door 20 procent die vrijgezel blijven niet ziet zitten. Snurken vond men het minst grote probleem.

Meer dan de helft van de ondervraagden had al een beetje last van een dunner wordende haardos. Bijna 20 procent stelt alles in het werk om maar niet kaal te worden. Sommige nemen een toupet of smeren hun hoofd zelfs in met appelmoes. Toch denkt de meerderheid (55 procent) dat het beter is om er maar een grapje over te maken hoewel 20 procent daar wat op tegen heeft.

Bron: PlusOnline


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2774
Categorie: 
Wellness & Beauty
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kaalheid, haaruitval, toupet, haarverzorging