Volg ons via
 
 
 

Eenvoudige manier om onkruid te verwijderen

Onkruid zonder veel moeite te verwijderen met sterke bezem

Volgens een test gedaan door leden van het Telegraaf Testteam is het verwijderen van onkruid, zonder veel extra moeite, heel gemakkelijk te doen met de SuperBrush onkruidbezem. Het verwijderen van onkruid met deze sterke bezem met lange steel werd door bijna alle panelleden als zeer positief beoordeeld.

Volgens enkele leden is de bezem zo handig dat je er in de winter ook zeker plat-gereden sneeuw mee kunt verwijderen. Overigens oordeelde men ook enthousiast over nog twee producten, de SuperBrush onkruidbezem Plus en de vlonder- en tegelborstel. Binnen een paar uur is een terras van ongeveer 20 m2 geheel onkruidvrij zonder dat het veel moeite heeft gekost. Gebruik de bezems en borstel overigens niet op mooie gladde tegels en hout, maar met name op klinkers en betontegels. Op de website van de fabrikant www.sb-int.nl is meer informatie te vinden.

Bron: de Telegraaf 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 10551
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
onkruid, onkruidvrij, onkruid verwijderen gereedschap, onkruid wieden, onkruid verwijderen azijn, onkruid verwijderen tuin