Volg ons via
 
 
 

Overwinteren aan de Costa Blanca

Costa Blanca | Rust en aangename temperatuur voor overwinteraars.

Veel, met name oudere, Nederlanders die niet meer afhankelijk zijn van werk of andere verplichtingen zoeken in de wintermaanden een plekje waar de temperatuur erg aangenaam is. Eén van die populaire gebieden is de Costa Blanca. Tussen de maanden oktober en maart schommelt de temperatuur overdag rond de 19 graden en met een gemiddelde van 6 uur zon per dag is een verblijf hier dan ook erg aangenaam.

Het vliegen met bv. Ryanair kan al voor zeer voordelige tarieven vanaf de luchthaven Eindhoven, raadpleeg op tijd hiervoor hun website. Het huren van een appartement kan het beste vanaf de maand november omdat dan de speciale tarieven voor overwinteraars ingaan. Een eenvoudig appartement is ex gas, water en licht te huren vanaf ongeveer € 400,= per maand.

De omgeving heeft in de wintermaanden eveneens een groot aanbod aan woningen die te huur zijn. De prijzen hiervoor variëren afhankelijk van de grootte en de bijkomende extra's zoals een zwembad.

De Costa Blanca begroet tijdens de wintermaanden een groot aantal Nederlanders die komen genieten van een heerlijk klimaat met weinig neerslag. Ook kent de streek een goed begaanbaar wegennet. De Costa Blanca is met name geschikt voor hen die op een rustige wijze de wintermaanden door willen komen. Avonturiers kunnen beter op zoek gaan naar een andere zonbestemming.

Bron: PlusOnline


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4309
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
costa blanca overwinteren, zonbestemming, overwinteren in spanje