Volg ons via
 
 
 

Spouwmuurisolatie, een goede investering

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Met het komende week, vrijvallen van het spaarloon 'kunnen' spaarders hun geld opnemen om er een nuttige bestemming voor te zoeken of om er een uitgestelde aankoop mee te betalen. De voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal zou het een goede investering vinden als huizenbezitters het gespaarde geld aanwenden, om hun woning te laten voorzien van spouwmuurisolatie.

Gezien de lage rentestand op spaarrekeningen zal spouwmuurisolatie op dit moment een hoger rendement opleveren. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie kost voor een rijtjeswoning ongeveer € 1000,= en de besparing op het gasverbruik kan hierdoor oplopen tot 310 m3. Het spaarloon dat vrijkomt is volgens Milieu Centraal meer dan voldoende om je woning te laten voorzien van spouwmuurisoltie. Veel huiseigenaren denken ten onrechte dat deze vorm van isolatie veel duurder is. Spouwmuurisolatie is dan ook een goede investering die ook nog eens iets oplevert.

Bron: De Telegraaf

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1387
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
isolatie, isoleren, spouwmuur