Volg ons via
 
 
 

Grootste legpuzzel ter wereld

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Het speelgoedvakblad T&G meldt de komst van de grootste legpuzzel ter wereld. Fanatieke puzzelaars kunnen zich straks helemaal uitleven wanneer Ravensburger de legpuzzel met een afmeting van 5,44 bij 1.92 meter op de markt brengt. De bijzonder kleurrijke legpuzzel met 32.256 stukjes, toont de afbeelding van kunstenaar Keith Haring 'Double Retrospect'. 

De legpuzzel hoeft niet in één keer te worden afgemaakt, het bestaat uit 32 vakjes met vrolijke figuren. Vanwege het grote aantal stukjes is de puzzel verpakt in acht zakken van elk 4000 stukjes. Je kunt dus vakje voor vakje gaan leggen. Zijn alle 32 vakken klaar dan leg je deze aan elkaar en is er een heus kunstwerk ontstaan. Alles bij elkaar een gewicht van maar liefst 17 kilo en daarom wordt de puzzel ook geleverd met een trolley. Verwoede puzzelaars zijn dus de komende wintermaanden wel even bezig.
 
Bron: Het Laatste Nieuws

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1773
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
puzzel, Ravensburger, legpuzzels