Volg ons via
 
 
 

Wie kent een held?

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld [LSTZG] is op zoek naar helden die in het zonnetje gezet kunnen worden. 

Ken jij een held?
Iemand die altijd voor anderen klaar staat. Mensen die het opnemen voor iemand die hulp nodig heeft. Mensen die op vrijwillige basis hun steentje bijdragen aan het verbeteren van de leefomgeving. Zij hebben Moed en ontvangen een HeldenMoed-onderscheiding!  

Een HeldenMoed-onderscheiding is voor iedereen geschikt.
De inhoud van het HeldenMoed-pakket spreekt voor zich en iedereen kan hier direct mee aan de slag! Een pakket [€ 55,-] bestaat uit een onderscheiding, een oorkonde, 2 Moed-polsbandjes, 25 lieveheersbeestjesstickers, 3 posters en een handleiding. Een handleiding met voorbeelden en tips hoe je held op een leuke manier in het zonnetje gezet kan worden. 

De opbrengsten van de pakketten worden weer geïnvesteerd in voorlichtingsprojecten.  
Onderscheiden helden kunnen zich later aanmelden op www.moed.nl  Met een foto en reden van waardering worden onze helden als positief voorbeeld op de website in beeld gebracht. 
  
Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld [LSTZG]
Sinds de oprichting [1997] heeft de LSTZG met uiteenlopende initiatieven mede geïnvesteerd om pestgedrag, agressie en geweld meer bespreekbaar te maken en tegen te gaan.  

Dit met succesvolle educatieprojecten in het onderwijs, maar ook met acties in woonwijken, buurthuizen en op sportverenigingen. De LSTZG staat synoniem voor Moed.  

Het woord Moed is gekoppeld aan het lieveheersbeestje en aan de doelstellingen en activiteiten van de stichting. Verbeter je eigen leefomgeving... Moed!

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1022
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
zinloos geweld, lieveheersbeestje