Volg ons via
 
 
 

Schiphol - vroeg reserveren is voordelig parkeren

Schiphol | Lang parkeren tegen voordelig tarief.

Vakantiegangers en reizigers die hun auto willen parkeren op het terrein van de luchthaven Schiphol kunnen dit tegen een voordelig tarief, mits op tijd wordt gereserveerd. Ook in de omgeving van de luchthaven zijn allerlei parkeerbedrijven waar de auto kan worden gestald. Veel hotels in de omgeving bieden ook parkeermogelijkheden met gratis shuttleservice naar de luchthaven. Boek je een nachtje hotel dan is het parkeren vaak bij de prijs inbegrepen.

Op de website www.schiphol.nl kun je al vroegtijdig een parkeerplaats reserveren door te kiezen voor Smart Parking. Indien er voldoende ruimte is dan is dit mogelijk tot minimaal een week van tevoren. Betaling gaat uitsluitend met de creditcard. Voor acht a negen dagen parkeren betaal je dan ongeveer €  50,=. Omdat ook de luchthaven steeds meer concurrentie krijgt én meer passagiers met het openbaar vervoer komen, doet Schiphol er alles aan om reizigers met de eigen auto te laten profiteren van allerlei extra's.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 5456
Categorie: 
Vervoer
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
p3, parkeren schiphol, parkeren bij schiphol, vluchttijden schiphol, schiphol, vliegvakantie