Volg ons via
 
 
 

Vrouwen internetten anders dan de mannen

Vrouwen gebruiken internet anders dan mannen.

Het internet wordt door vrouwen anders, en iets meer gebruikt dan door mannen. Onderzoeksbureau Comscore heeft wereldwijd een onderzoek gehouden naar de verschillende internetgebruiken van man en vrouw. De vrouwen brengen gemiddeld 24,8 uur per maand door op het wereldwijde web. De mannen hebben genoeg aan 22,9 uur per maand. 

Ook wordt het internet door vrouwen anders gebruikt dan door de mannen. De vrouwen brengen meer tijd door op sociale netwerken en met chatten. De mannen daarentegen gebruiken het internet meer voor het zoeken naar informatie, nieuws, financiën en multimedia.

Wat het shoppen van vrouwen betreft heeft het onderzoek zich toegespitst op Amerika. De Amerikaanse vrouw brengt aardig wat tijd door met shoppen in webwinkels. Ongeveer 61% van aale online aankopen wordt door de Amerikaanse vrouwen gedaan wat neerkomt op 58 procent van alle besteedde dollars.

Bron: Z24


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1187
Categorie: 
Computer en Internet
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
internet, de internet, internet test, internet e, via internet, onbeperkt internet