Volg ons via
 
 
 

Geen vakantie zonder ontbijtkoek, drop of hagelslag

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Zou het een typisch Hollandse "tik" zijn of komt het ook voor in andere culturen. De vakantie kan pas van start gaan als we de oer-Hollandse producten hebben ingeslagen. Uit een onderzoek van Koninklijke Peijnenburg onder ruim 500 Nederlanders, blijkt dat veel vakantiegangers, of ze nu met de auto gaan of met het vliegtuig, pas vertrekken als ook de geliefde producten van Hollandse bodem zijn ingepakt.

De reden is niet het geld zo blijkt, maar we kunnen gewoon niet zonder ontbijtkoek, pindakaas of hagelslag. Bijna de helft van de ondervraagden geeft aan dat ze in de vakantie wel degelijk goed op hun gewicht letten. Toch blijken zes op de tien na de vakantie te zijn aangekomen.
 
Een woordvoerster van Koninklijke Peijnenburg raadt vakantiegangers aan, indien nodig, dan bij voorkeur lekkere maar ook tegelijkertijd verantwoorde producten in te slaan. Ontbijtkoek is daar een goed voorbeeld van. Zelfs de chef-kok van het Nederlands elftal in Zuid-Afrika heeft nog extra ontbijtkoek laten overkomen.

Bron: Reklameweek

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1542
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
bagage, levensmiddelen, reisbagage,