Volg ons via
 
 
 

Nieuw product houdt wespen op afstand

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Deze (na) zomer krijgen we, volgens ondermeer biologen van de Universiteit van Wageningen, te maken met een ware wespenplaag. Om wespen op afstand te houden bestaan vele middeltjes. Zo gaan de wespen er vandoor als je een schoteltje met water op tafel zet waarin je een tiental kruidnagelen doet. Ook wanneer je de kruidnagelen in een citroen prikt, gaan de wespen er vandoor. De Kruidengroothandel Jacob Hooy heeft nu een kruidige lotion op de markt gebracht op basis van kruidnagel- en citronellaolie. De lotion is middels een roller op de huid aan te brengen en omdat het hier gaat om natuurlijke ingrediënten, is de huidvriendelijke lotion ook geschikt voor kinderen.
 
De rollers met de naam WespWeg, zijn te koop voor € 6,95 bij vele drogisterijen waaronder DA, De Tuinen en Gezond en Wel. Ook bestaat er een preventief middel van Jacob Hooy tegen muggenoverlast genaamd Citrosect. Dit is verkrijgbaar in roller, olie of druppelflesje. Meer info op de website: www.jacob-hooy.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2571
Categorie: 
Dieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wesp, wespensteek, angel