Volg ons via
 
 
 

De vrouw en haar drang naar schoenen kopen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De Britse website Gocompare.com heeft een onderzoek gehouden onder meer dan drieduizend vrouwen naar het aantal gekochte schoenen. Het zelfstandig schoenen kopen begint meestal op de leeftijd van een jaar of veertien. Gemiddeld geven vrouwen zo'n 300 euro per jaar uit aan nieuwe schoenen.
 
Blijven ze dit doen tot aan hun 81e jaar dan heeft de vrouw in totaal 469 paar schoenen gekocht voor een bedrag van 20.000 euro.

In lang niet alle gevallen wordt de partner ervan op de hoogte gebracht omdat hij deze drang toch niet begrijpt. Nemen we een kijkje in de kast van de vrouwen dan tref je gemiddeld 19 paar schoenen aan, waaronder pumps met hoge hakken, een aardig aantal slippers, sleehakken en ongeveer drie paar laarzen. Gaat ze een keer uit dan komen de sexy sandaaltjes tevoorschijn en voor de dagelijkse werkzaamheden zijn er nog twee paar werkschoenen.

Bron: De Telegraaf

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1737
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
schoen, schoenen online, pumps, sandalen, slippers