Volg ons via
 
 
 

Bloot bovenlijf op terras wordt niet gewaardeerd

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Uit een onderzoek door Plus Magazine blijkt dat ouderen het niet kunnen waarderen wanneer in de zomermaanden mensen met een blote buik op een terras gaan zitten. Op warme dagen is een korte broek prima, maar niet om mee aan het werk te gaan en sandalen aantrekken terwijl je sokken aan  hebt, kan ook echt niet. Deze mening heeft meer dan de helft van de 500 ondervraagden. Ook als de temperatuur hoog gaat oplopen, moet je er volgens hen nog wel netjes bijlopen.

Bijna alle ondervraagden vinden het een onsmakelijk gezicht als mannen zonder hemd of shirt plaats nemen op een terras. Sokken aantrekken terwijl je sandalen wilt dragen, wordt dit jaar door de grote modehuizen gepromoot maar volgens de ondervraagden getuigt dit van slechte smaak.

Vrouwen zijn over het algemeen nog kritischer dan de mannen als het om zomerkleding gaat. Velen vinden dat Nederlanders wel eens wat vaker kritisch naar zichzelf moeten kijken.
 
Bron: Vijftigplusser 

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2399
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
zomerjurk, zomerkleding, shirt, mode, modetrends