Volg ons via
 
 
 

Kassabon controleren kan voordeel opleveren

Controleren van de kassabon kan nog een voordeel opleveren

De meeste mensen die in de supermarkt hun boodschappen kopen controleren na aankoop niet de kassabon. Toch kan het een voordeeltje opleveren als je of gelijk of later thuis de prijzen van de boodschappen even controleert. PlusOnline nam de proef op de som en controleerde de door hun gekochte boodschappen bij C1000, Albert Heyn en de Jumbo.
 
Bij C1000 was de prijs van een shampoo bij de kassa een dubbeltje duurder dan er op het schap stond vermeld. Bij Albert Heyn waren enkele producten bij de kassa juist iets voordeliger. Dat was dus in het voordeel van de klant.
 
Bij de Jumbo loont het zeker om de kassabon te controleren. Hoewel ook hier de producten aan de kassa iets voordeliger waren dan op het schap stond vermeld, hanteert Jumbo de formule: geen juiste kassabon dan een gratis product. Ongeacht of de boodschappen voordeliger waren of niet. Jumbo wil hiermee bereiken dat hun vestigingen snel en zorgvuldig de prijzen etaleren. Omdat Jumbo een laagste prijsgarantie biedt worden vanuit het hoofdkantoor de prijzen op alle vestigingen gelijk aangepast in de scankassa's, wanneer elders een product goedkoper blijkt te zijn. De prijzen op het schap, volgen daarna handmatig. Dit wil wel eens iets achter lopen bij de scankassa's.
 
Hoe dan ook, het controleren van een kassabon is en blijft altijd verstandig.
Bron: PlusOnline

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1285
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
verplichte gegevens kassabon, kassabon controleren, kassabon maken