Volg ons via
 
 
 

Philips komt met strijkijzer voor de man

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Veel vrouwen krijgen het dit jaar gemakkelijk, om voor Vaderdag een cadeautje te kopen. Nog deze maand (mei) komt Philips met een speciaal op de man gemaakt, strijkijzer op de markt. Met het nieuwe apparaat zal het voor elke man een plezierig karweitje worden om zijn eigen kleding (en die van anderen) kreukvrij en onberispelijk glad te strijken.
 
Het nieuwe hulpmiddel heeft alle goede kenmerken die de man wenst, snel, krachtig, een stijlvolle vormgeving, een mooie donkere kleur én opgeborgen in een mooie zwarte koffer. Belangrijkste kenmerken zijn echter wel de perfecte resultaten die met dit strijkijzer behaald kunnen worden. De krasbestendige zoolplaat en de ingebouwde stoomtechnologie zorgen ervoor dat elke plooi op eenvoudige wijze wordt glad gestreken.
 
Philips heeft hoge verwachtingen van de nieuwe Philips (GC 4490) waarop ook nog eens een levenslange garantie rust. Het strijkijzer is te koop vanaf medio mei, zolang de voorraad strekt, voor een prijs van € 79,99

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1358
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
strijken, strijkhulp, strijkbout, stoomstrijkijzer, huishouden