Volg ons via
 
 
 

Prima potgrond dankzij kokosnoot

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De bast van de groene kokosnoten wordt verwerkt tot een uitstekende potgrond. Vanuit Sri Lanka worden vele kokosnoten ingevoerd waarvan in ons land kokosmelk of kokosolie wordt gemaakt. Als restproduct blijft de bast over welke nu door het Nederlandse bedrijf Cocos-Lanka Holland wordt verwerkt tot een uitstekende potgrond. Waarschijnlijk zijn de inkopers van dit nieuwe product nog aarzelend ten opzichte van de verkoop, maar de winkeliers die het product al in de verkoop hadden, zagen een stijgende verkoop van maar liefst 300 procent.

De potgrond wordt verkocht in geperste vorm, dus geen gesjouw meer met zware zakken potgrond. Nadat je het blok (ongeveer ter grootte van een pak koffie) in een emmer water legt, verandert dit zeer snel in bijna 10 liter potgrond. De planten die deze potgrond krijgen doen het beter dan met de gewone potgrond.

Groot voordeel van deze potgrond is dat niet langer in de natuur hoeft te worden gegraven naar potgrond en dat voor het vervoer naar de winkels veel minder vrachtwagens nodig zijn, omdat het product minder ruimte inneemt. Op de website www.coco-potgrond.nl kun je meer informatie lezen over dit nieuwe product.

Bron: Telegraaf 

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1406
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
plantenvoeding, tuinaarde