Volg ons via
 
 
 

Bieden op gevonden bagage

Gevonden en niet opgehaalde bagage op Schiphol wordt regelmatig geveild

Op de luchthaven Schiphol worden ieder jaar meer dan 24.000 voorwerpen gevonden. Hieronder ook een groot aantal koffers. Heel veel bagage die verloren cq vermist is door passagiers wordt niet afgehaald. In de meeste gevallen wordt de vermissing van voorwerpen- en bagage via de reisverzekering opgegeven en daar laat men het dan bij. En keer in de drie maanden worden containers gevuld met zes, zeven of acht koffers en tassen per container op de veiling verkocht. De inhoud van de bagage is niet bekend.

Er kan door belangstellenden "ongezien" een bod op een container worden uitgebracht. Wat je krijgt voor jouw bod is dus een verrassing. De inhoud kan zowel tegenvallen maar ook is het mogelijk dat in een koffer een telefoon, ipod, sieraden of geld wordt aangetroffen. In dat geval heb je geluk gehad. Veel bieders op de bagage verkopen de inhoud weer op rommelmarkten. Lijkt het je ook leuk om eens een gokje te wagen? Kijk dan eens op de website van Veilinghuis De Eland in Diemen. (www.deeland.nl)

Bron: Tubantia


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
1 reactie(s)
David Benjamin (Gast)
Geplaatst op 06-12-2019 om 09:46

Ik wil graag me bieden op artikelen

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 21196
Categorie: 
Vervoer
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
schiphol gevonden voorwerpen, bagage veiling schiphol, schiphol gevonden voorwerpen veiling