Volg ons via
 
 
 

Opening Fitplaats Zuiderpark

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Woensdag 24 februari gaven wethouder Bert van Alphen (Welzijn, Emancipatie en Volksgezondheid) en Vestia Zuid-Oost directeur Rob van Eijkeren om 14.30 uur in het Zuiderpark het startsein voor de realisatie van de eerste Haagse Fitplaats.

De Fitplaats is een beweegvoorziening in de buitenlucht waar senioren aan hun conditie kunnen werken door lekker te bewegen met behulp van de aanwezige fitnessapparatuur. U bent van harte welkom om bij de start van de aanleg van de eerste Haagse Fitplaats aanwezig te zijn. Voor alle Hagenaars jong en oud is het belangrijk om lichaamsbeweging te hebben. Bewegen is belangrijk om gezond te blijven en je fit te voelen. Sportief bewegen kan individueel maar ook samen met anderen. Door samen met anderen aan lichaambeweging te doen kun je elkaar stimuleren. Bovendien is het een gezellige ontmoetingsplek.

De nieuwe voorziening in het Zuiderpark draagt bij aan de kwaliteit van de openbare ruimte en stimuleert ouderen te werken aan hun gezondheid. De Fitplaats in het Zuiderpark is tot stand gekomen met financile steun van de gemeente Den Haag, Vestia en Fonds 1818.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1054
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
bewegen, lichaamsbeweging, oefeningen, fittness