Volg ons via
 
 
 

MariaBingo meet verzamelwoede Huishoudbeurs

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Huisvrouw graait 7,5 kilo aan spul bij elkaar

16 februari 2010 - Een gemiddeld dagje Huishoudbeurs is goed voor maar liefst 7,5 kilo aan gratis gadgets, proefverpakkingen en andere spulletjes. Dat blijkt uit de MariaBingo-weging tijdens het jaarlijkse evenement voor huisvrouwen. Bezoekers konden aan het eind van de dag het gewicht van hun stampvolle boodschappentas of trolley raden.

Elk jaar komen de huisvrouwen aan het eind van de dag bedolven onder de veelal gratis spullen de RAI uit. MariaBingo plaatste een weegschaal bij het treinstation RAI om uit te zoeken onder welk gewicht de bezoekers gebukt gaan na een intensief dagje Huishoudbeurs. De gemiddelde buit bleek 7,5 kilo zwaar te zijn.  Dorien Bouwer spande de kroon met een boodschappenwagen van maar liefst 18 kilo. ”Ik heb hard mijn best gedaan om zoveel mogelijk te verzamelen, maar dat ik zoveel met me meesleep, had ik echt niet verwacht. We zullen zien of ik dit volgend jaar kan overtreffen!”

Gewicht verzamelwoede raden
De bezoeksters werden uitgedaagd het resultaat van hun verzamelwoede te raden. Matchte de schatting met het resultaat van de weegschaal? Dan mocht de bezoeker een draai geven aan de bingo-tombola en won zij of hij een prijs. ”Het is echt ongelofelijk hoeveel spullen de bezoekers gedurende de dag verzamelen ”, vertelt Hulya Ak, Country Manager MariaBingo Nederland. ”We hadden van tevoren niet verwacht dat het enthousiasme voor onze actie zo groot was. De weegschaal heeft heel wat te verduren gehad. We willen vrouwen graag laten zien dat het leuk is om zowel on- als offline spellen te spelen. Dat is met de bingotombola goed gelukt!”

Over MariaBingo
MariaBingo NL biedt een van ’s werelds grootste online bingozalen aan. MariaBingo wordt aangeboden in o.a. Scandinavië, Groot-Brittannië, België, Frankrijk, Estland, Polen en Nederland. Er kan online bingo worden gespeeld via www.MariaBingo.net (gratis) en www.MariaBingo.com (tegen een kleine vergoeding).

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1194
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
huishoudbeurs, huishouden, huishouding, huishoudtips