Volg ons via
 
 
 

Alleenstaande 50-plusvrouw is gelukkig

50+ vrouwen genieten iedere dag weer van het leven

De grote groep vrijgezelle dames boven de 50 jaar blijken een zo gelukkig leven te leiden, dat ze genieten van alledag. Het Britse ministerie voor Werk en Pensioenen heeft een onderzoek gehouden naar het sociale leven van deze groep vrouwen. Het blijkt dat nog zo'n 17 procent van hen enorm geniet van daten en een nog iets groter aantal heeft een geweldig sociaal leven. Men is niet bang om iets nieuws te gaan proberen en kooklessen, dansen of een andere taal erbij leren, overal is men voor in. 

Om een goede conditie te behouden wordt door zo'n 25 procent wekelijks een bezoek gebracht aan de sportschool. Vakantie vieren is voor de meeste van hen het mooiste waar ze naar uit kijken, en daar nemen ze het dan ook flink van. Het Britse ministerie heeft wel enige zorgen over de toekomst van deze groep vrouwen want men denkt niet erg na over de toekomst. Een kwart van de vrouwen heeft geen pensioenplan en dus op iets latere leeftijd geen appeltje voor de dorst.

Misschien is de Nederlandse 50-plusvrouw hier wel op voorbereid?  Bron: Nu.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 4676
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
50plus, alleenstaande 50 plussers, activiteiten alleenstaanden 50plus