Volg ons via
 
 
 

Buxus erg in trek tijdens kerstdagen

Buxus | Deze populaire en zeer sterke plant leent zich uitstekend voor kerst.

Kerstmis lijkt zich dan ook nauwelijks wat van de veelbesproken kredietcrisis aan te trekken. In veel huizen staat reeds een kerstboom. Een kunstboom, een Nordman, een spar of buxus. (www.mijnbuxus.nl)
Buxus, denkt u?
Ja! Deze populaire en zeer sterke plant leent zich uitstekend voor kerst. Daar waar een kerstboom van rond de 70 euro al bij het optuigen uit begint te vallen, kan een buxus 600 jaar oud worden. Vooral buxus kegels worden tijdens kerstmis vaak in lichtjes gehuld.  Het lijkt erop dat kerstvierend Nederland op zoek is naar een alternatief maar natuurlijk product voor de steeds duurder wordende kerstboom. De kegel concurrent is tegenwoordig via internet al vanaf vijf tientjes verkrijgbaar, inclusief thuisbezorgen. Dus geen eindeloze wachtrijen en naalden in de auto.

Ook kleine huishoudens kunnen zo de kerstsfeer in huis halen zonder ergens pontificaal een kerstboom te hoeven plaatsen. Bijkomend voordeel is dat de kegel na kerst ook nog bruikbaar is in de tuin, voor de deur in pot of op het balkon.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: pimdonkerlo
Hits: 1991
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
buxus, kerst, kerstversiering, kerstboom, kerstboom kopen, kunstkerstboom, kerstdagen