Volg ons via
 
 
 

Chevrolet Spark binnenkort bij de dealer

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Op zoek naar een nieuwe auto? Vanaf februari 2010 staat de nieuwe Chevrolet Spark bij de dealer. Een compacte, stijlvolle auto voor rond de 10.000. De basisuitvoering L heeft een 1.0-liter motor (50 kw/68 pk), 6 airbags, ABS en stuurbekrachtiging. Dit basismodel heeft een adviesprijs van 8.495. De Spark is ook verkrijgbaar in een LE uitvoering. Dit model gaat kosten 9.595. Hiervoor heb je dan de volgende extra's ten opzichte van het basismodel: electrische ramen, radio/cd speler, en een met de hand te bedienen airco. Voor nog eens 500,= meer is de LS leverbaar met dakrails, een uitgebreide boordcomputer en onder meer electrisch bedienbare spiegels.

Voorts is de Spark nog te leveren met een 1.2 liter motor met 60 kw/ 81 pk. Dit sterkere model heeft nog weer iets meer extra's en heeft een prijs rond de 11.295. Wanneer je toch op zoek wilde gaan naar een nieuwe auto, bekijk en test dan ook zeker deze modellen van Chevrolet. Voor snelle beslissers: de Spark is nu al te bestellen.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1548
Categorie: 
Vervoer
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
nieuwe auto, auto kopen, occasion, auto