Volg ons via
 
 
 

Allemaal aan de spruitjes

Spruitjes | Een scheutje melk toevoegen tijdens het koken.

Ondanks de lucht die het klaarmaken van spruitjes verspreidt, zouden we er toch goed aan doen om deze wat vaker op tafel te zetten. Om zoveel mogelijk van de aanwezige vitamine C te behouden, moet je ze zeker niet langer dan 10 minuten koken.

Spruitjes, vitaminerijk

Spruitjes zijn rijk aan vitamine C, magnesium, kalium en bijzonder vezelrijk. Tijdens het koken kun je een scheutje melk toevoegen of een uitje meekoken. De hinderlijke lucht wordt dan enigszins tegengegaan.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3044
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
spruiten, spruitjes, koken, recepten, vitamine c