Volg ons via
 
 
 

ANWB organiseert eerste virtuele reisbeurs

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

De ANWB opent op zondag 3 januari 2010 voor één dag de virtuele poorten van de eerste online reisbeurs van Nederland. Op het moment dat veel Nederlanders zich traditiegetrouw oriënteren op hun zomervakantie admultimediahoofdredactie@ad.nl biedt www.onlinereisbeurs.nl uitkomst. Op deze speciale beursdag kunnen bezoekers een dag lang ontsnappen aan de winterkou en zich onderdompelen in zomerse sferen. Wereldreiziger Chris Zegers ‘host’ de beurs en leidt de bezoekers rond, geeft hen uitleg, maar laat ze vooral kennis maken met zomerbestemmingen over de hele wereld, die ter plekke kunnen worden geboekt. De virtuele reisbeurs is van 10.00 tot 22.00 uur ‘geopend’.

Inspiratie
Het is de eerste keer dat er een reisbeurs als deze in Nederland wordt georganiseerd. www.onlinereisbeurs.nl is een virtuele omgeving, waarin bezoekers op hun gemak inspiratie op kunnen doen vanuit het comfort van hun eigen huis. Ook kunnen ze via de chat rechtstreeks vragen stellen aan de reisdeskundigen van de ANWB en haar reisdochters en daarnaast kunnen zij hun ervaringen delen met andere bezoekers.

Direct boeken
De ANWB-touroperators zoals Fox specialist verre reizen, Pharos autovakanties, SNP actieve en avontuurlijke reizen, Travelhome, ANWB kampeerreizen en Pin High golfvakanties zijn op de beurs aanwezig. Het ANWB reisbureau biedt ook andere zomerreizen aan. Het is voor de bezoeker direct mogelijk om de gewenste reis te boeken. De reisspecialisten helpen iedereen persoonlijk de meest ideale vakantiebestemming te vinden én te reserveren.

Uit onderzoek van het ANWB-panel blijkt dat 85% van de Nederlanders zoekt naar informatie voorafgaand aan het boeken van de vakantie. Veel van hen doen dit via het internet (90%). Bijna driekwart van de Nederlanders boekt wel eens een vakantie online.  

De ANWB Online reisbeurs is op zondag 3 januari van 10.00 - 22.00 uur, adres: www.onlinereisbeurs.nl. Bezoekers kunnen de site nu al bezoeken en zich registreren voor de online beurs. De site blijft ook na 3 januari geopend, maar alleen op deze zondag zijn de reisdeskundigen live op de site aanwezig.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1376
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
reisbureau, reisorganisatie, reisaanbieder, last minute