Volg ons via
 
 
 

Groots wonen in Australie

Australië | Land met ongekende mogelijkheden

Wil je echt "groot" wonen, dan is wonen in Australië misschien een optie. Gaf een woning in Amerika altijd de meeste leef- en woonruimte, inmiddels is dat ingehaald door de woningen in Australië. Met een oppervlakte van gemiddeld 214 vierkante meter mogen de Australiërs niet mopperen over beperkte woonruimte. Een nadeel hiervan is, dat ook veel grote woningen worden gehuurd, en de jaarlijkse huurverhoging gaat ook in het groot.

Om toch de huur te kunnen opbrengen wordt er steeds meer samen gewoond, ook met niet-gezinsleden. Tevens blijven de kinderen iets langer thuis wonen om alle ruimte optimaal te benutten.

De grootste woningen staan in de staat New South Wales. Gemiddeld heeft een woning daar ruim 262 vierkante meter oppervlak. Een heel verschil met de woningen in het Verenigd Koninkrijk, daar moet men het met nauwelijks 76 vierkante meter doen. In Nederland zitten we op een redelijk gemiddelde van ruim 115 vierkante meter.

Bron: Het Laatste Nieuws (B)


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1092
Categorie: 
Wonen & Tuinieren
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
australie, emigratie, emigreren, reizen in australië, australië online