Volg ons via
 
 
 

De regenpakken-test

Regenpak | Test regenpakken

Met alle regen die soms over ons heen komt is een goed en liefst niet te duur regenpak van harte welkom. Vorig jaar heeft het consumentenprogramma Kassa al verschillende regenpakken getest en daar kwam het regenpak van de Action ( 11,49) als goed en goedkoop uit de bus.

Nu hebben de makers van het RTL-programma editie.nl eveneens een test gedaan naar de kwaliteit en de prijs van regenpakken. Men heeft onderzocht of het regenpak op eenvoudige wijze is aan te trekken en of het ook goed ademt. Overigens adviseert ook de Fietsersbond, een regenpak dat goed ademt.

Het geteste regenpak van de Hema sluit niet goed af en met dit pak loop je dan ook de kans niet geheel droog te blijven. Zeeman heeft op zich een goed regenpak maar wanneer dit wordt aangetrokken, gaat het niet goed met de capuchon. Het regenpak van de Halfords was misschien iets duurder ( 45,=) maar deze kwam wel als beste uit de test naar voren.

Bron: AD / Geld en Recht


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 15034
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
regen, regenpak, regenkleding, regenpakken test, regenjas, poncho