Volg ons via
 
 
 

Kop-Staartbotsing, mogelijk grote gevolgen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Wanneer je als automobilist stilstaat en van achteren wordt aangereden door een andere automobilist, spreekt men van een kop-staartbotsing. Doordat dit totaal onverwachts gebeurt krijgen de nekwervels het zwaar te verduren. Wanneer de achterop rijdende auto een snelheid had van 50 km per uur dan slingert het hoofd met een snelheid van 250 km per uur heen en weer.

Dit kan leiden tot een whiplash welke voor het slachtoffer vaak langdurige en vervelende klachten kan geven. Slachtoffers met een whiplash zijn vaak lange tijd uit de running en dit kan dus heel goed, ook nog financile consekwenties hebben.

Een whiplash geeft vaak veel problemen bij het aanvragen van een schadevergoeding. Voor een verzekeraar moet worden aangetoond dat de medische klachten het gevolg zijn van de aanrijding. Erg belangrijk is in dit geval het inschakelen van een letselschade advocaat.   Zie ook: Klik Hier

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1745
Categorie: 
Vervoer
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
auto, whiplash, letselschade, 112