Volg ons via
 
 
 

Wokken

Wokken | Wokken is populair

Een wok is een pan met een bolle onderkant, ideaal dus om te roerbakken (al roerend kleingesneden rauwe groente en vlees op een hoog vuur bakken).

Een echte (traditionele) wok is gemaakt van plaatstaal en voorzien van een houten handvat. Een plaatstalen wok roest wel en moet dus heel goed worden onderhouden.

Wokken is populair en steeds meer supermarkten, restaurants en leveranciers van kookapparatuur spelen in op  deze trend.

Voorgesneden wokgroente, kant en klare woksauzen, wokolie en woknoedels het is allemaal te koop.

Een gewoon fornuis is niet goed genoeg om op te wokken (zelfs niet als er een wokbrander is). Je hebt eigenlijk een industriële brander nodig (aangesloten op een gasfles) om een krachtige en hete vlam te krijgen.  

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1750
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wokken, eten, koken, recepten, wokrestaurant, wokpan