Volg ons via
 
 
 

Boer zoekt Vrouw

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Iedere week volgen miljoenen kijkers het zeer populaire KRO programma Boer zoekt Vrouw. Het programma wordt in ons land gepresenteerd door Yvon Jaspers. Ook in Vlaanderen wordt het programma gemaakt, door de zender VTM, en waar het gepresenteerd wordt door Dina Tersago.

In de eerste uitzending maken de kijkers kennis met een tiental boeren die op zoek zijn naar een partner. Veel boeren slagen er niet in om een vrouw te vinden die samen met hem een 'boerenleven' willen delen. Het werk op een boerderij is vaak zwaar en tijd vrij maken voor vakantie valt soms niet mee. Tegenwoordig is veel werk op de boerderij inmiddels geautomatiseerd en zullen veel boeren er ook wel eens tussenuit kunnen en willen. 

Na de eerste voorstel-ronde op de televisie kunnen vrouwen gericht reageren op de voorgestelde tien boeren. Vijf boeren die de meeste brieven hebben gekregen gaan door naar de volgende ronde. Gedurende de volgende afleveringen volgt er een date met de boer en gaat men een dagje op stap. Wanneer er nog drie vrouwen zijn, komen drie vrouwen enkele dagen bij de boer op de boerderij wonen. Uiteindelijk zal de boer moeten kiezen met wie hij een reisje zal gaan maken om elkaar nog beter te leren kennen.

De vijf boeren die in het begin de minste brieven hebben gehad komen niet meer in de uitzendingen voor maar kunnen wel zelf aan de slag met de brieven die voor hen binnen kwamen. Zij hebben dus evengoed kans op vrouw waar ze naar op zoek zijn.

Dit seizoen (2009) loopt het programma t/m 29 november.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1519
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
datingshow, date, tvspel, tv programma