Volg ons via
 
 
 

20.000ste abonnee voor de WereldKrant

De WereldKrant Digitaal dagblad dat via Europese campings en hotels wordt verspreid.

Het aantal abonnees van de WereldKrant is gestegen naar ruim 20.000. Dit is twee keer zoveel als anderhalf jaar geleden. Pension Le Picou van Marion Beentjes in Frankrijk is de 20.000ste abonnee van de gratis digitale krant van de Wereldomroep. Nederlanders in het buitenland, waaronder vakantiegangers, blijven naast radio, televisie (BVN) en internet met de WereldKrant op de hoogte van het laatste wereldnieuws, weer en verkeer en toeristische tips. Ga voor meer informatie naar www.wereldkrant.nl 

De WereldKrant is een digitaal dagblad dat via Europese campings en hotels in geprinte versie wordt verspreid aan Nederlandse vakantiegangers. Adjunct-hoofdredacteur Wim Jansen van de Wereldomroep noemt de groei van het bereik van de WereldKrant spectaculair: "zeker als je bedenkt dat elk exemplaar op een camping of in de lobby van een hotel iedere dag meerdere lezers trekt. En dat zijn telkens weer andere lezers, het hele jaar door", aldus Jansen. 

Regio-edities

De WereldKrant verschijnt in zes regio-edities: Scandinavië, Groot-Brittannië/Benelux, Frankrijk, Spanje/Portugal/Marokko, Italië/Balkan en Midden-Europa. Per regio verschijnt een overzicht van verkeersmededelingen over belangrijke doorgaande verkeersroutes en een actueel weeroverzicht.

De WereldKrant wordt elke dag omstreeks 06.30 uur (Nederlandse tijd) digitaal verstuurd. Aanmelden voor toezending van de WereldKrant kan via www.wereldkrant.nl. 

Pension Le Picou

Marion Beentjes is sinds mei exploitant van Chambre-de-Hôtes Le Picou, een voormalige pottenbakkerij en wijnboerderij. Beentjes kende de WereldKrant al uit haar vorige functie, als mede-eigenaresse van een nabijgelegen camping. Daar lag ook elke dag de WereldKrant op het terras.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Door: Redactie
Hits: 2824
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
wereldkrant vandaag, wereldkrant taaltest, wereldkrant nl, radio nederland wereldomroep, krant