Volg ons via
 
 
 

Bessen en frambozen, het gezondste fruit

Rode vruchten en rood fruit zijn erg gezond

Ze bevatten de meeste antioxidanten (voorkomt beschadiging van cellen). Ook appels bevatten een grote hoeveelheid antioxidanten. Hoe roder de vrucht des te gezonder.

De schil van rode appels bevat veel quercetine, dit beschermt vooral zenuwcellen tegen beschadiging schil daarom de appel niet af maar eet hem met schil.

De minst gezonde keus is fruit uit blik, omdat tijdens het inblikken het fruit wordt verhit gaat een groot deel van de gezonde bestanddelen verloren.

 

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2268
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
appel, frambozen, bessen