Volg ons via
 
 
 

8.000 Zonnebrillen verloren op Nederlandse luchthavens

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

EUROPEESCHE LAAT BRILLEN ACHTER ALS GEHEUGENSTEUN

De bril staat al jaren op nummer een in de top vijf van meest verloren, zoekgeraakte of beschadigde voorwerpen tijdens de zomervakantie. Ook vergeet men de zonnebril vaak in de koffer te stoppen. Europeesche Verzekeringen ‘verloor’ daarom afgelopen zaterdag 8.000 zonnebrillen op de luchthavens van Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Eelde en Maastricht.

Overal verspreid lagen de zonnebrillen als verloren voorwerpen voor het grijpen. Met deze actie wijst de Europeesche de reizigers erop dat ze deze zomer goed op hun bril moeten letten.

Zonnebril blijft vaak thuis
“Uit ons zomeronderzoek kwam ook dit jaar weer naar voren dat de zonnebril vaak per ongeluk niet in de koffer meegaat. De reizigers die op zaterdag een nieuwe bril hebben gevonden, kunnen door deze actie hun ogen in ieder geval weer goed beschermen tegen de felle zon. En hopelijk is het meteen een geheugensteuntje voor een volgende vakantie,” zegt Ernst van Donselaar, Hoofd Marketing van Europeesche Verzekeringen.

1 op de 10 Nederlanders zonder reisverzekering op vakantie
Uit het zomeronderzoek van de Europeesche is ook gebleken dat 1 op de 10 Nederlanders geen reisverzekering afsluit, vaak simpelweg doordat men het vergeet. Reizigers kunnen op vakantie dan onverwacht voor hoge kosten komen te staan. Bij de Europeesche is het mogelijk om vlak voor en zelfs tijdens de vakantie nog een reisverzekering af te sluiten. Dat gaat heel gemakkelijk via een sms naar 3669 of via de mobiele website m.europeesche.nl.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1398
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
reisverzekering, diefstal, brilmontuur, zonnebril