Volg ons via
 
 
 

Ikea-ontbijt bijzonder gewild

Ikea | In de rij voor een heerlijk ontbijtje

Het ontbijten bij de Ikea voor €1,= euro is zo gewild dat al voordat de winkel om 0900 uur open gaat, mensen in de rij staan te wachten. Zo ook bij de Ikea vestiging in het Twentse Hengelo. Hele families met kinderen staan geduldig in de rij te wachten tot ook zij aan de beurt zijn om het kopje koffie, een broodje, een croissant met jam, kaas en boter op hun dienblad te stapelen. En dat alles voor maar €1,= euro per persoon.

Ook is het ontbijt inmiddels uitgegroeid tot een vaste ontmoetingsplek voor de wat oudere mensen. Veelal komen zij iedere dag om dezelfde tijd hier samen ontbijten. Niet voor niets wordt de ontbijtzaal in de volksmond dan ook al een BOP genoemd, Bejaarden Ontmoetings Plek. Met name de alleenstaanden treffen elkaar hier om 0900 uur om gezamenlijk het ontbijt te nuttigen. Zo voorziet Ikea naast de wensen op woongebied ook nog een belangrijke rol op sociaal terrein.

Bron: Tubantia 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 6373
Categorie: 
Eten en Drinken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ikea nl, ikea openingsuren, ikea keukens, ikea catalogus, ikea, ikea vacatures