Volg ons via
 
 
 

Slipcursus erg waardevol

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Leuk om te doen maar bovenal uitermate nuttig en leerzaam, een slipcursus. Iedere weggebruiker wil graag voorkomen dat hij in een slip terechtkomt. De keren dat het nog net allemaal goed afliep, vergeten we niet snel. 

Een slipcursus en andere trainingen kun je ondermeer volgen bij de VVCR Europe. Hier worden ook de SAFE Driving trainingen gegeven. Deze training leert je in het verkeer omgaan met alle (on) mogelijkheden waardoor je sneller in staat bent om gevaarlijke verkeerssituaties te herkennen. Een noodstop maken, het goed beheersen van de auto en remmen op een glad wegdek zijn onder andere enkele onderdelen van de training.

De training volg je met de eigen auto zodat je precies aanvoelt hoe deze reageert in extreme situaties. De VVCR houdt deze zomermaanden (2009) een Zomeraktie waarmee je voordeliger een training kunt volgen en met een geruster gevoel de komende herfst en winter tegemoet zult gaan. Meer info: www.vvcr.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1092
Categorie: 
Vervoer
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
antislipcursus, rijvaardigheid, antislipschool, rijles