Volg ons via
 
 
 

Verloren (en gevonden) voorwerpen

Verloren of gevonden voorwerpen allemaal op één website.

Vrijwel iedereen overkomt het wel eens. Na lang zoeken kom je er achter dat je de sleutels of de portemonnee kwijt bent. Of één van de kleinkinderen mist zijn/haar liefelingsknuffel. Voor alle verloren of gestolen voorwerpen kun je terecht op de website www.qwijt.nl.

Nadat je je kosteloos hebt aangemeld kun je hier opgeven wat je kwijt bent. Ook in het geval je vinder bent van voorwerpen of geld, kun je dat op de site melden.

De website helpt mensen om hun spullen sneller terug te krijgen.

Vanaf 9 april 2012 gaan de gemeenten en politiekorpsen gezamenlijk online met de website www.verlorenofgevonden.nl

Vanaf 1 juli moet deze website dan volledig bereikbaar zijn voor alle gemeenten en politiekorpsen. Wie een voorwerp, fiets, tas of anderszins is verloren moet daarvan wel aangifte doen bij de gemeente waar het voorwerp is verloren. Komt het voorwerp voor in de database dan kan kontakt worden opgenomen met de betreffende gemeente. Het ligt in het voornemen dat de website een landelijke database zal omvatten.
 


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1136
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
verloren, gestolen, gevonden voorwerpen, verloren voorwerpen, politie, politie verloren voorwerpen, gevonden verloren voorwerpen